Перекладач

четвер, 14 лютого 2019 р.

День Валентина у дитячій бібліотеці

З кінця минулого століття в Україні почали відзначати День святого Валентина. У цей день  можна привітати не лише кохану людину, але й своїх друзів. Одним із атрибутів цього свята є валентинка - листівка у вигляді сердечка.Тут кожен  намагається написати найзаповітніші слова для тих,  кого любить та поважає. Окрім валентинок прийнято дарувати солодощі, м`які іграшки, прикраси та,звичайно, квіти.
 Любов творить чудеса, породжує геніїв, чиї мистецькі шедеври  стають культурним надбанням людства. Саме про це розповідає книжково-ілюстративна виставка "Любов -  наснага, любов - журба ". Її розділи присвячені коханню у житті геніїв:  А.Ейнштейна, М.Твена, П.Пікассо, Д.Байрона, У.Діснея, а також Т.Шевченка, І.Франка та інших українських письменників.


Один із розділів виставки присвячений Софії Потоцькій - жінці, в честь якої коханим було закладено унікальний за красою парково-мистецький комплекс.
Читачі матимуть нагоду ознайомитись із кращими зразками любовної лірики, а також оглянути репродукції картин, присвячених жінці, відомих майстрів пензля.




Найближчим часом для читачів будуть проведені перегляди літератури, представленої на  виставці, та охочі зможуть вибрати собі книгу до душі.

Немає коментарів:

Дописати коментар