Перекладач

середу, 20 червня 2018 р.

Книги від Штефані Далє наймолодшим читачам


        Нещодавно фонди районної бібліотеки для дітей поповнились чудовими виданнями, які особливо припадуть до вподоби найменшим читачам. Це – серія книг Штефані Далє «Ягідна фея Суничка», які  побачили світ у видавництві «Ранок».
      Усі  діти по-різному освоюють  процес  читання. Одні читають  вже у дитсадку, інші – лише у школі. Це – несуттєво. Основне  отримати задоволення від читання з самого початку. Тож саме таку мету ставить перед собою авторка  книги «Ягідна фея Суничка. Чарівні історії. Моя перша книга у малюнках». Це видання  розраховане на дітей, які починають читати. Окремі текстові блоки з великими ілюстраціями та короткими рядками ідеально підходять для навчання читанню. Кумедні  завдання зроблять читання цікавим та спонукатимуть до обговорення оповідань.
       А   діткам, котрі вже добре читають самостійно, рекомендуємо  наступні книги із серії «Ягідна фея Суничка»: «Чарівні історії ягідного лісу», «Театр тіней на дереві кажанів», «Веселий жаб`ячий концерт». Пригоди Сунички та усіх героїв оповідань настільки захоплюючі, що книги привернуть увагу навіть дорослого читача. Особливою окрасою видань є їхнє художнє оформлення, яке з великим мистецьким смаком  створила Штефані Далє.


                             






         Декілька слів про авторку книг


Штефані Далє народилася 1981 року в місті Шверін і ще дитиною обожнювала годинами роздивлятися ілюстровані дитячі книжки та розмальовувати стіни своєї кімнати. Студенткою вона вивчала ілюстрацію в Гамбурзькому університеті  прикладних наук. Сьогодні Штефані пише й оформлює чудові дитячі книжки із чарівними світами, у які можна занурюватися годинами.

                 Знайомство з книгами
А ось дві подруги: Аня Яворська та Зоряна Куневич у читальному залі ознайомлюються з книгами про ягідну фею Суничку. Надійним помічником у цій справі для них є бібліотекар Надія Островська.





Галина Гораль,заст. директора Буської ЦБС по роботі з дітьми 


Немає коментарів:

Дописати коментар