Перекладач

пʼятницю, 27 квітня 2018 р.

Найкращі читачі Бущини у Львові


Вчора, 26 квітня у Львівській обласній бібліотеці для дітей відбувся обласний тур конкурсу «Найкращий читач України – 2018», де наш район представляли Андрій Мороз – семикласник з Гумниської ЗОШ І-ІІІ ст. та Сергій Галась із Заводської ЗОШ І-ІІІст. У конкурсі взяли участь 45 читачів із Львівщини.


 Учасники виконували тестові завдання, демонструючи знання з літератури та інших галузей. До остаточної перемоги Андрію  Морозу забракло лиш одного балу, тож голова журі конкурсу -  знана львівська письменниця  Оксана Думанська відзначила його досягнення і особисто від себе подарувала йому дві книжки.



 Також непогані знання продемонстрував і Сергійко Галась. Усі конкурсанти – переможці районного туру були відзначені грамотами  та подарунками. А особливого шарму цьому святу надав виступ львівського співака та музиканта Павла Ільницького. 


Разом із ним учасники свята співали відомі зарубіжні та вітчизняні шлягери. Найактивніші одержали від співака диски  з найпопулярнішими хітами у його виконанні. У травні  переможці районних турів прибудуть до Львова аби взяти участь у заходах фестивалю Дитячого читання.
                             Галина Гораль, заступник директора Буської                                                             ЦБС по роботі з дітьми

Немає коментарів:

Дописати коментар