Перекладач

вівторок, 3 квітня 2018 р.

Година християнського милосердя


 У час Великоднього посту працівники дитячої бібліотеки спільно з класним керівником  4-Б класу Буської ЗОШ І-ІІІст. №2 Лесею Іванівною Приставською провели годину християнського милосердя «За мене Ти  терпів, за мене Ти розп`явся». 2018 рік проголошено в Україні Роком Божого милосердя, тож проведення цього заходу було доречним і актуальним. Галина Гораль розпочала зустріч розповіддю про те, чим для кожного з нас є Великодній піст та якою особливою  в цей час має бути наша поведінка, чому ми повинні завжди проявляти доброту та милосердя до ближнього. Останній Страсний тиждень повинен стати доброю нагодою для того, аби кожен молитовно побув з Христом у найдраматичніші хвилини його життя на землі, щоб  пережити вдячність Богові за таку велику жертву, щоб запалати любов`ю та поділитись її теплом з усіма ближніми.


Бібліотекар Надія Островська зачитала дітям розділ «Терпіння і смерть Ісуса» із «Дитячої Євангелії», що побачила світ у   видавництві «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» у 2009 році.. Цю книжку благословили предстоятелі усіх найбільших традиційних християнських церков в Україні.


 Діти також послухали легенду «Бджола Мета»,котру написала Константина Малицька,  та взяли активну участь в її обговоренні.
Леся Іванівна Приставська наголосила учням, що кожен у своєму житті повинен намагатися зробити найбільше добрих вчинків,бути милосердними і доброзичливими один до одного, 



адже Ісус Христос жертвував своїм життям заради нас та нашого спасіння.

   Заступник директора Буської ЦБС по роботі з дітьми

Немає коментарів:

Дописати коментар