Перекладач

середу, 18 квітня 2018 р.

Найкращий читач Бущини - 2018


18 квітня відбувся другий етап Всеукраїнськогог конкурсу  «Найкращий читач – 2018» серед школярів  6-7 класів Бущини. Участь у ньому взяли 23 представники із 15 бібліотек району. Розпочався конкурс із привітань заступника голови Буської РДА Тетяни Сай та начальника відділу культури та туризму Буської РДА Людмили Ціхоцької.

 Вони побажали учасникам успіхів та перемоги у конкурсі, а також згодом гідно представити наш район в обласному турі, що відбудеться 26 квітня у Львові.


Під час конкурсу діти виконували тестові завдання, до яких увійшли не лише запитання з української та світової літератури, але й з інших галузей знань. Учасники повинні були проявити не лише базові знання, а також кмітливість та загальну ерудицію. Після виконання завдань, дітей почастували солодощами та запашним чаєм.

Бібліотечне журі підвело підсумки конкурсу та оголосило результати. Цьогоріч, на відміну від попередніх років, переможцями вперше стали хлопці.Серед шестикласників перемогу здобув Сергій Галась із Заводського,

а серед семикласників – Андрій Мороз з Гумниська.

 Другі місця зайняли: Міга Діана (6 клас, с. Побужани), Поліш Аліна-Марія (7 клас, с. Яблунівка) та Семенович Олександра (7 клас, Буськ).




 Переможців конкурсу відзначили дипломами та книжковими подарунками, а всіх інших учасників – грамотами. Нагороди вручали депутат обласної ради Степан Рак та голова Асоціації сільських голів Бущини Олег Коваль. Учасники конкурсу оглянули книжкову виставку "З ручаїв -  ріки, з книжок - знання",  яку оформили із найпопулярніших дитячих видань бібліотекарі Буської центральної районної бібліотеки.


Організатори свята висловлюють подяку районному осередку «Батьківщини» за надану спонсорську допомогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар