Перекладач

четвер, 8 вересня 2016 р.

Подорож у англомовний світ

2016 – ий Президентом України П. Порошенком проголошено Роком англійської мови в Україні.У Буській РДБ розгорнуто книжково-ілюстративну виставку "Подорож у англомовний світ ".  



7 вересня бібліотекарі РДБ з учнями шостих класів провели бібліодайджест "Вивчаючи англійську, пізнаємо світ". Бібліотекар акцентувала увагу учнів на історичних фактах, визначних місцях та природніх особливостях Великобританії, Канади, Австралії. 

 Діти довідались нове і самі розповідали про англійську королеву та її родину. Школярі дізнались цікаве про Ніагарський водоспад, Статую Свободи у США, Сіднейську оперу.   Бібліотекарі  звернули увагу на постаті всесвітньовідомих класиків літератури, які писали англійською: Г. Бічера-Стоу,  М.Ріда,  Д.Лондона , Ч.Діккенса. 

У бібліотечному фонді виділено англомовну літературу, яку свого часу надала фундація фонду "Сейбр-Світло" за підтримки "Фонду сприяння демократії" Посольства США. Ці книги діти використовують для вдосконалення своїх знань з іноземної мови. Хочеш краще пізнати світ – вивчай англійську!
   
                   

                                         Галина Сай -  бібліотекар Буської РДБ.
            

Немає коментарів:

Дописати коментар