Перекладач

середу, 2 березня 2016 р.

Подорож у Лесин дивосвіт

З нагоди 145-річчя від дня народження Лесі Українки у Буській районній бібліотеці для дітей проведено літературну мандрівку "Подорож у Лесин дивосвіт", у якій взяли участь учні 4-В класу Буської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 разом із класним керівником Оленою Йосипівною Кубат.


 З цікавими та маловідомими фактами із життя письменниці ознайомила читачів бібліотекар відділу 1-4 класів Н.М.Островська. Заступник директора Буської ЦБС по роботі з дітьми Г.М.Гораль презентувала  учасникам книгу лауреата Державної  премії ім. Лесі Українки Євгена Білоусова "Лесина пісня". Це - повість-казка про дитинство та юність Лесі Українки.

 Дітям було зачитано найбільш цікаві уривки з книги та проведено з ними її обговорення. Увагу читачів привернула кижкова виставка "Жила колись на світі Леся", на якій була представлена література  про письменницю, а також її твори, адресовані дітям. 


Під час заходу діти проявили хорошу обізнаність з творчістю письменниці. Для старшокласників у бібліотеці оформлено книжкову виставку "Лесина світлиця", ознайомлення з якою сприятиме поглибленню знань учнів про  творчий та життєвий шлях видатної поетеси, прозаїка, драматурга, перекладача, фольклориста Лесі Українки.



Немає коментарів:

Дописати коментар