Перекладач

четвер, 23 серпня 2018 р.

З Днем Незалежності, Україно!



Завтра, 24 серпня, українці в усьому світі відзначатимуть головне національне свято – День Незалежності України. З часу, коли наша держава постала вільною від московського тоталітарного панування, минуло 27 років. Сьогодні маємо змогу вільно спілкуватися своєю рідною мовою, висловлювати свої думки, відстоювати своє історичне право на правду. У 20 столітті за це сотні і навіть тисячі кращих синів і дочок України віддавали свої життя. Клали свої голови за нашу свободу й славні козаки.
Упродовж тижня читачі Буської районної бібліотеки для дітей мали можливість краще ознайомитись з понад тисячолітньою історією України та її головними державними символами.


 У читальному залі оформлено книжкову виставку під назвою «Україна: від подиху століть до сьогодення», де зібрано матеріали про розвиток історичного поступу українського народу з прадавніх часів до нинішнього дня та висвітлено найважливіші періоди, історичні постаті, події і факти нашої історії. 




Також школярі мали змогу дізнатися багато нового про видатні історичні й природні памятки різних теренів нашої країни, та внесок талановитих земляків у світову культуру й науку.

Немає коментарів:

Дописати коментар