Перекладач

четвер, 21 квітня 2016 р.

"Найкращий читач -2016"

20 квітня у приміщенні Буської районної бібліотеки ім. І.Котляревського відбувся 2-й етап конкурсу "Найкращий читач району-2016". Двадцять читачів  6-7 класів бібліотек Бущини виборювали цей почесний титул. Змагання проходили у формі тестів з української та зарубіжної літератури.






 Читачі також мали змогу продемонструвати свої знання з позашкільної програми. Для визначення переможця бібліотекарі Буської районної бібліотеки для дітей також провели бліц-конкурс, у якому учасники відповідали на питання з різних галузей знань, де продемонстрували свою високу ерудицію. Переможцем серед шестикласників стала Наталя Дітчук з Побужан, а серед семикласників - Оксана Дрозд з Ожидова.






Всі учасники конкурсу були відзначені грамотами, а переможці одержали дипломи та книги у подарунок. Для конкурсантів керівник відділу культури та туризму Буської РДА Л.Ціхоцька провела цікаву екскурсію у краєзнавчому музеї міста Буська. 


Віднині переможці починають інтенсивну підготовку до участі в обласному турі конкурсу.Він проходитиме 27 квітня у Львівській обласній бібліотеці для дітей, де буде визначено найкращого читача Львівщини.


Галина Гораль, заст.директора Буської ЦБС по роботі з дітьми

Немає коментарів:

Дописати коментар