Перекладач

пʼятницю, 15 травня 2015 р.

"Видавництво Старого Лева" у юних читачів Бущини

У рамках проекту «Бібліотека Малого Лева», який реалізується спільними зусиллями «Видавництва Старого Лева» та Львівської обласної бібліотеки для дітей, 15 травня до Буської РДБ навідались видавці разом з відомою письменницею Галиною Вдовиченко.



 В актовій залі Буської музичної школи працівники дитячої книгозбірні організували зустріч гостей з учнями 4-6 класів бузецьких шкіл.



 З цієї нагоди було розгорнуто  виставку «Тут Лев у мансарді живе залюбки і дітям друкує чудові книжки», яка складалась з популярних «левчикових» видань, наявних у фондах бібліотеки. Особливо дивувала дітей Галина Вдовиченко, презентувавши свою нову книгу «36 і 6 котів» у імпровізованій театральній формі. Юні сміливці взяли участь у своєрідному дійстві, де  перевтілювались у розмаїтих різношерстих котів – героїв книги.



  Захід проходив у формі невимушеної бесіди, під час якої діти ставили свої запитання авторці. Охочі мали змогу придбати книги,одержати автограф та сфотографуватися на згадку з письменницею.



 Цього ж дня гості зі Львова навідались до школярів Красненської ЗОШ І-ІІІ ст.№1. Як відзначила завідувач селищної бібліотеки Надія Тарнавчик, зустріч дітей з письменниками - це  завжди свято. Заступник директора Буської ЦБС по роботі з дітьми Галина Гораль від імені бібліотекарів та читачів району подякувала Галині Вдовиченко та організаторам туру за цікаву зустріч та побажала творчого натхнення на майбутнє.



 А «36 і 6 котів» оселились у фондах наших бібліотек.


Галина Сай, бібліотекар Буської районної бібліотеки для дітей  

Немає коментарів:

Дописати коментар