Перекладач

понеділок, 21 березня 2022 р.

Загальнообласний день читання 2022


Триває регіональна акція «Березень.Читають всі». Тож цьогоріч хочемо ознайомити наших читачів із творчістю сучасної  української дитячої письменниці Оксани Лущевської. Народилась вона на Черкащині у місті Тальному, яке вона дуже любить. Зараз письменниця мешкає у США в місті Шарлотт, котре дуже схоже на її рідне місто в Україні.

У наш час серія видань « Книготерапія»  є дуже потрібною та актуальною як ніколи. Вона допоможе нашим читачам засобами художнього слова позбавитись дитячих страхів, проблем і негараздів. Тож пропонуємо вам ознайомитись з книжкою Оксани Лущевської із серії «Книготерапія», яка називається «Втеча», де головний герой Івась Круть дуже-дуже боїться ЩЕПЛЕННЯ. А хто його не боїться? Як тільки у коридорі дитсадка з`являються лікарі в білих халатах, як найсміливішому з-поміж діток хочеться підкупити товариша цукеркою, втекти якнайдалі, сховатись у шафі, заритися з головою у м`якенькому ліжечку, щоб ніхто не знайшов і в жодному разі не зробити це страшне ЩЕП-ЛЕН-НЯ !

Одначе його неодмінно треба зробити, щоб не захворіти! А щоб оте капосне слово не видавалося вашому малюкові аж таким жахливим, - пропонуємо батькам і дітям разом познайомитись з цікавою книжкою Оксани Лущевської  «Втеча», яка приверне вашу увагу не лише пізнавальним змістом, але й цікавою поліграфічною формою. Отож читаємо сьогодні оповідання «Втеча».

 







Немає коментарів:

Дописати коментар