Перекладач

четвер, 23 липня 2020 р.

Дарунок дітям від Фундації Дарини Жолдак


Приємний подарунок для маленьких читачів, їхніх батьків та, безумовно, бібліотекарів Буської ЦБС зробила фундація Дарини Жолдак в партнерстві з Новою Поштою, за що їм особливо велика вдячність.141 примірник казок Ш.Перро «Кіт у чоботях» та «Спляча красуня» з додатком Wow Box AR, розподілено поміж 46 бібліотеками, що обслуговують дітей. Зараз книги доставляються у сільські бібліотек (трохи запізніла доставка в певній мірі спричинена карантином),де маленькі користувачі  книгозбірні, тримаючи гаджети в руках,читатимуть книжку по-особливому. Безкоштовно завантаживши додаток Wow Box AR, діти зможуть оживити казку – зробити фото, погратися, зняти відео з героями.





Буська РДБ З книгами ознайомлюється бібліотекар Надія Островська


   Бібліотека с.Яблунівка. Зав.відділу комплектування ЦРБ Леся Алієва передає  книги від Фундації Дарини Жолдак Наталії Прокуді

 Корисними  та доречними у роботі з читачами  є  розділи книг «Батькам» та «Питання для роздумів, фантазій та ігор». Казка з доповненою реальністю викличе цікавість до читання, сприятиме розвитку інтелекту як розумового, так і соціального.

  Галина Гораль, заст.директора Буської ЦБС по роботі з дітьми

Немає коментарів:

Дописати коментар