Перекладач

пʼятницю, 20 березня 2015 р.

День читання


20 березня стартував загальнообласний День читання. З цієї нагоди до Буської районної бібліотеки для дітей завітали вихованці старшої групи ДНЗ "Берізка", що у нашому місті, разом із своїм вихователем Людмилою Цибуляк та практичним психологом Світланою Якимович.

 Працівники бібліотеки Галина Гораль та Надія Островська розповіли присутнім про цікавий та різноманітний світ дитячих книг, експозиція яких була спеціально підготована для дошкільнят.



 З особливою увагою діти слухали казки із збірки З.Мензатюк "Зварю тобі борщику". Під час спілкування вони розповідали про свої улюблені страви, а також про те, з чого їх готують.До вподоби дітям були казки нашого земляка Я.Павлюка "Будиночок, в якому ніхто не спить", 


"Про котика Мурчика", які входять до збірника "Казки Старого Лева". Діти також дізнались, що такі цікаві книжки друкуються у Львові у Видавництві Старого Лева. Бібліотекарі відзначили,що маленькі гості вміють логічно мислити та творчо аналізувати почуте.


 На завершення заходу пригостили присутніх солодощами.Бібліотекарі вдячні працівникам ДНЗ "Берізка" за активну участь у проведенні дитячого заходу.




Марія Мороз,бібліотекар Буської РДБ


Немає коментарів:

Дописати коментар