Перекладач

четвер, 3 квітня 2014 р.

Найкращий читач області - Віталій Лісовець

26 березня у Львівській обласній бібліотеці для дітей пройшов обласний етап Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач України-2014", у якому взяло участь 52 учасники. Наш район на конкурсі представляли Юлія Ковальчук (6 клас) та Мар'яна Семеренко (7 клас) з Куткірської ЗОШ І-ІІ ст. і Віталій Лісовець - восьмикласник Буської ЗОШ І-ІІІ ст. №2.


             
При визначенні найкращих журі брало до уваги виконані учасниками тестові завдання, а також враховувало оцінку за ведення читацького щоденника. Тести складались із запитань, які стосувались як шкільної, так і позашкільної програми. Особливий блок складали тести, присвячені життю та творчості Т.Г.Шевченка. Усі завдання вимагали добрих знань, потребували неабиякої зосередженості та логічного мислення конкурсантів.
Приємною і очікуваною новиною для нас стала перемога Віталія Лісовця, якого визнано найкращим читачем області серед восьмикласників.

 Минулоріч Віталій теж був учасником обласного конкурсу, дуже малий крок відділяв його від успіху. Сьогодні він впевнено фінішував. Цьому передувала його наполеглива і  кропітка робота з книгою, мудрі поради батьків та бібліотекарів. 
Відзначимо також інших наших двох  конкурсанток Юлю Ковальчук та Мар'яну Семеренко, котрі сьогодні не стали переможцями, проте показали доволі високі результати. Це - добрий  старт та запорука майбутньої перемоги.Усі фіналісти були нагороджені спеціальними відзнаками і отримали подарунки від Львівської обласної дитячої бібліотеки та ГО "Форум видавців".
Юні бущани вже не вперше здобувають високі титули, 2011 року перемогла олещанка Оксана Кузьма. Цьогорічний успіх Віталія Лісовця - свідчення того, що книга залишається невичерпною скарбницею людських знань і жодні інші засоби не зможуть витіснити її з нашого життя.

                                 Галина Гораль, заст.директора ЦБС
  

Немає коментарів:

Дописати коментар