Перекладач

пʼятницю, 26 жовтня 2018 р.

Українським читайликам про видатних людей світу


У рамках відзначення декади української книги у Буській дитячій бібліотеці для читачів 6-их класів ЗОШ №2 були проведені презентації книжок із серії «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей». Це книги серії мотивуючих біографій найуспішніших людей. Головні герої – видатні особистості, які досягли великих результатів завдяки наполегливій праці і невичерпній вірі в свої сили. 


З розповіді заступника директора Буської ЦБС Галини Гораль присутні дізналися про секрет успіху відомої кутюр’є Коко Шанель, творця перших комп’ютерів, засновника Apple Стіва Джобса,  електротехніка, винахідника різноманітних електричних пристроїв Нікола Тесли та одного з найвидатніших науковці ХХ століття в галузі фізики, творця теорії відносності Альберта Ейншейна.



 Книги про складні життєві долі відомих людей світу в доступній та захопливій формі написали Ольга Опанасенко, Марія Сердюк та Юлія Потерянко.



 Популяризуючи  книги цих авторів, бібліотекарі намагались показати  читачеві як можна досягати цілей,  долати труднощі, йти до кінця та твердо вірити у свій успіх. Доречними для усвідомлення людиною свого призначення на землі будуть слова Коко Шанель «Усе в наших руках, саме тому їх не можна опускати» або ж «Ми тут заради того, щоби зробити свій внесок у Всесвіт. Інакше навіщо ми тут?».
У читальному залі бібліотеки експонувалась книжкова виставка «Родзинки книжкового сезону». на якій  представлені кращі книги сучасних українських авторів.
Бібліотекарі вдячні класному керівнику Ользі Дмитрівні Миляновській за співпрацю, що сприяє залученню дітей до бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар