Перекладач

пʼятницю, 24 вересня 2021 р.

Рекомендуємо любителям фантастики


#Український_інститут_книги

#Арєнєв_Порох_із_драконових_кісток

Любителям фантастики пропонуємо захоплюючий твір Володимира Арєнєва «Порох із драконових кісток», третє видання якого вийшло у світ у Києві у видавничому домі «Києво-Могилянська академія» у 2020 році.Цю книгу ми отримали за Програмою поповнення бібліотечних фондів від #Українського_інституту_книги

Головна героїня Марта на прізвисько Відьма – звичайна старшокласниця. Відтоді, як батько поїхав на заробітки, вона живе удвох із мачухою, яку терпіти не може. Марта мріє вирватися із рідного містечка, а для цього сумлінно вчиться і підробляє в Інкубаторі. Однак зароблених грошей навряд чи вистачить на платне навчання в столичному універі. І тому в Марти є ще один приробіток: вона потай викопує, нейтралізує і збуває токсичні кістки драконів.

Володимир Арєнєв – автор 23 книжок, лауреат численних літературних відзнак. Його книга «Порох із драконових кісток» у 2015 році потрапила до коротких списків більшості премій з підліткової літератури: «Книжки року», «Книгуру», «Літакцент», «Рейтинг критиків» та ін. У 2014 році на  загальноєвропейському фестивалі фантастики «Єврокон» у місті Дубліні (Ірландія) Володимир Арєнєв був визнаний найкращим автором фантастичних творів для підлітків, а художник цієї книжки  Олександр Продан – найкращим художником-ілюстратором.

Радимо любителям фантастичного жанру прочитати цю книгу і отримати масу позитивних емоцій!








Немає коментарів:

Дописати коментар